IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Autisme advies GroningenWie ben ik?


Ik ben Ingrid Westra (1966), getrouwd en moeder van twee jongvolwassenen waarvan de oudste inmiddels op kamers woont. Beide kinderen hebben een vorm van autisme.

Ik heb de opleiding Autismevriendelijke! Coach® bij Auticomm. afgerond en in het verleden heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd en lezingen bijgewoond. Daarnaast ga ik elk jaar naar het Autisme congres van de NVA in Utrecht om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ik bezoek regelmatig cursusdagen van Per Saldo om de ontwikkelingen op PGB-gebied te blijven volgen.

Ik ben als vrijwilliger werkzaam binnen het AIC (Autisme Informatie Centrum) te Groningen en ik ben vrijwilliger bij de Topclub. Ik coördineer twee van de vier topclubgroepen. De topclub is een club waarin jongeren met autisme eens per maand op zaterdagavond bij elkaar komen om een gezellige avond te hebben. De club wordt begeleid door vrijwilligers.

Naast bovengenoemde ervaringen, werkzaamheden en scholing heb ik 20 jaar werkervaring binnen de gezondheidszorg.
Alle opgedane ervaring binnen het werk en op privégebied kan ik prima in de praktijk brengen bij u thuis of binnen uw bedrijf.

ingrid westra februari 2014

Ingrid Westra, februari 2014